mc

30. 12. 2021

Rok 2022 - Utužení totalitarismu a genocidy - avšak Bůh a Svatá Panna zvítězí - Jahr 2022 - Die Verhärtung von Totalitarismus und Völkermord – aber Gott und die Heilige Jungfrau werden siegen

Vážení přátelé, 

po skoro více jak měsíčním Růžencovém křížovém tažení můžeme konstatovat, že se nám na základě Vašich ohlasů přihlásilo (jenom u Monarchia Catholica) celkem 165 lidí, kteří se rozhodli modlit se jeden svatý Růženec (5 desátků) denně, aby bylo docíleno konečné porážky genocidního nepřítele, který porušuje vše - od práva dětí na vzdělání, znásilňuje lidi testováním a vydírá je, že je bude očkovat, zabíjí seniory v domovech pro seniory strašením a jejich segregací od jejich nejbližších. Dostáváme se do horších dob než byly ty předchozí genocidy. Proč? Dr. Mengele a další vrazi v bílém dělali svá zvěrstva v rámci uzavřených programů T4
a koncentračních táborů. Dnes je vakcinační genocida otevřená
a svět se stal jedním obrovským koncentrákem, který není o Covid-19, ale o nastolení tvrdého režimu, kdy jsou segregovány osoby očkované a neočkované. Podepisujeme prohlášení, účastníme se demonstrací, modlíme se jako věřící v Rakousku, v Německu a v jiných zemích, ale stále nemáme vyhráno. Vítězství dopřává Bůh, ne lidi. Když by s námi nebojoval Bůh a Jeho Svatá Panna, prohráli bychom. Ale Bůh je na naší straně. Nebojte se těch, kteří zabíjejí tělo, ale duši zabít nemohou. Resistence pokračuje dále. Nepodvolíme se. 

Závěr této genocidy bude patřit konečnému vítězství Boha a Jeho Svaté Panny, která porazí všechny ty "odborníky v genocidě" a my budeme požadovat jejich přísné a kruté potrestání. Kéž na ně Bůh sešle tvrdé tresty, ať už v řádu přirozeném, či nadpřirozeném. Pokud se neobrátí a nebudou se kát, všichni stejně zahynou. Takový je totiž Bůh - Je milosrdný, ale také nanejvýš Spravedlivý. 

Když člověk pozoruje ty neomodernistické "biskupské" šašky, jak přitakávají nepřátelskému světu, jak vyzývají jako jeden hlas k vakcinaci a nerozumí podstatě, která za tím stojí, jak porušují ono Kristovo "nepřizpůsobujte se tomuto světu", tak chápeme, proč tolik lidí končí po smrti neslavně. Zpronevěřili se tomu nejsvětějšímu, aby šli ve stopách Kristových, nepodléhali světu a nepodporovali jeho boj proti Bohu, Svaté Panně a katolické Církvi. Tito modernisté už dávno ztratili katolickou víru, to je jisté, o tom nemusíme dlouze spekulovat, sami už nejsou příslušníky Církve, protože se sami od ní oddělili. A každý věřící, který z Boží milosti pochopí, že tito heretici okupují svaté stolce svatých biskupů a světců, tak musí odstoupit od této sekty, která parazituje na těle Církve. 

Když si připomínáme zvěrstva nacismu, jeho pokusy na lidech a jejich hromadné vraždění, které zažívali osoby určené k likvidaci, brutalita a bezcitnost nacistických katů v bílých pláštích, o jejichž činech se dozvídáme s hrůzou ještě po 90 letech od konce II. světové války, kdy onen bílý plášť s injekcí v ruce, která neuzdravuje, zabíjí pro „blaho“ společnosti, rasy, třídy, jiné ideologie, můžeme konstatovat, že skutečným zneuctěním nejenom medicíny, ale i Božích příkazů, přirozeného řádu a bestiálním zločinem proti lidskosti. Tito tyrani v bílých pláštích honosících se akademickými tituly nejprestižnějších universit celého světa, jsou odpadem lidstva, jsou vlastním pošlapáním humanity. Pokud dnes čteme články o lékařích v nacistickém režimu, zdá se nám to otřesné, jak mohl tak civilizovaný národ jako bylo Německo padnout na dno nejhlubší, ale je třeba si uvědomit, že to nebylo
a není jenom nacistické Německo, které takto šíleně a genocidně zacházelo, či zachází se svými nejslabšími členy společnosti, kteří se nemohou bránit proti systému, který je dobře promazaným strojem na zabíjení. Z vlastní zkušenosti můžeme pouze poukázat na situaci dětí uzavřených v dětských domovech v lockdownu, na bránění dětem v sociálních kontaktech s jejich blízkými a rodiči při opatřeních a uzavírkách "vlády" v rámci covidové genocidy, na celkovou genocidní podstatu opatření, které byly namířeny proti dětem, jejich vývoji psychickému i sociálnímu, totéž snad ještě palčivěji musíme konstatovat vzhledem k seniorům, kteří byli uzamčeni do ghét domovů pro seniory, byli a jsou strašeni médii a jsou psychologicky traumatizováni, je jim zabraňováno v kontaktu s jejich blízkými a to pod falešnou rouškou jejich záchrany proti „smrtelnému“ onemocnění C-19, jehož smrtnost je 0,002%. Toto je nová forma genocidy, nová forma likvidace osob, o násilné vakcinaci, která je dnes rádoby „dobrovolná“, nemluvě. Pokud bychom v článcích popisujících nacistická medicínská zvěrstva vyměnili jména protagonistů a terminologii, kterou používají, vyměnili slova o tělesném postižení osob za osoby zranitelné, vyměnili jména zmíněných německých „vědců a lékařů“, kteří razili tuto zvůli, za dnešní rádoby „vědecké“ samozvance, kteří nám z tlampačů sedmé velmoci namlouvají mnohokrát vyvracené lži, potom můžeme konstatovat, že se dostáváme na půdu daleko ohromnější genocidy, než páchali nacisté v Německu ve 30. letech. Dnes už totiž nejde „jenom“ o zdravotně postižené, či marginalizované skupiny obyvatel jako byli Židé, cikáni, či jiné skupiny, ale o všechny. 

Kde je však onen pověstný „Lev z Münsteru“, bl. Kardinál Clemens August hrabě von Galen, kde jsou tito hrdinové, kteří burcují svědomí obyvatel národa, když většina mlčí a je loajální? Byl to právě onen „Lev z Münsteru“, který odsuzoval nejenom nacistická zvěrstva, ale po válce i šikanu a násilí, které prováděli okupační vojáci v britské, či francouzské zóně. Prohlásil dnes už velmi známou větu: „Budu odsuzovat jakékoliv zlo páchané na lidech, ať již pochází od kohokoliv.“ Dnes se údajně "Česká republika", nelegitimní státní útvar, hlásí k lidským právům, k zákonnosti, ale praxe ukazuje na nehorázné pošlapávání lidských práv dětí, seniorů i dospělých osob a to takovým způsobem, že se dostáváme do režimu politické zvůle, která před desítkami let zvítězila v nacistickém Německu, bolševickém Rusku, v Severní Koreji či jinde.

25. listopadu 2021 byl svatořečen nizozemský karmelitán Titus Brandsma, který zahynul v koncentračním táboře Dachau a byl podroben mučení katů v bílém a nakonec zavražděn smrtící injekcí. Připomínejme si tyto velikány, ty, kteří nepodlehli a prosluli heroickými ctnostmi až do konce. 

Žádný zločin nezůstane nepotrestán, ať půjde o trest za zločiny proti lidskosti ještě zde na zemi světským ramenem spravedlnosti, nebo před Božím soudem, který nemine nikoho z lidí. Proto trest musí být o to těžší a tvrdě dolehnout na tyto politické liberální zločince a zastánce genocidy. 

Monarchia Catholica, po porážce těchto genocidních politiků, pseudovědců a jejich diktatury, chce podpořit svolání důslednějšího českého Norimberského trestního tribunálu s těmito zločinci. Všichni musí dostat tvrdé tresty za nespočet obětí, které vystavili očkování a zemřeli, či je zmrzačili očkováním, nebo zemřeli v důsledku izolace a segregace. Musí zde existovat vůle je potrestat, tak jako v Norimberku. Připravíme jim Norimberk II.

Deus vult!


Jinak my skončíme takto:


Bl. Clemensi Auguste, sv. Tite, orodujte za nás v této covidové diktatuře.