mc

21. 11. 2021

Zítra se opatřením Ministerstva zdravotnictví dostává naše země do země apartheidu neočkovaných - Neočkovaní budou částečně zbaveni svých práv. Morgen wird unser Land dank außergewöhnlicher Maßnahmen des Gesundheitsministeriums in die Apartheid eintreten – Ungeimpfte Menschen wurden teilweise ihrer Freiheit beraubt.


Vážení přátelé, sestry a bratři, kamarádi v Kristu a Marii, 

zítra se naše země ocitne ve skupině zemí, které utlačují neočkované a segregují část svého obyvatelstva z důvodu nikoliv rasových, ale pseudo - epidemiologických. Bude to díky Mimořádnému opatření Ministerstva zdravotnictví ze dne 20. listopadu 2021 č.j. MZDR 14601/2021-28/MIN/KAN. Díky němu bude vydělena neočkovaná část obyvatelstva - a mezi nimi katolíci, která bude zbavena prozatím částečně svých občanských práv, bude jim znemožněno využívat služeb a dalších oblastí života a začíná první etapa segregace. Než toto opatření ministerstva zdravotnictví (ministerstvo genocidy) zruší Nejvyšší správní soud (zdali ho vůbec zruší), budeme žít v totalitě. Budeme ocejchováni jako škůdci tohoto národa, budeme hanobeni (už jsme), budou v nás vidět nepřátele státu, budou do nás kopat, vylučovat z práce, ze škol, ze služeb. Budeme trestáni a voláni před soudy, budeme lživě obviňováni, že šíříme nakažlivou nemoc, která nemá takovou smrtnost, jak nám nalhávají. Zítra už jen s pomyslným, ale v reálu skutečným, fialovým trojúhelníkem pro ocejchované katolíky, kteří se nechtějí nechat očkovat nevyzkoušenou vakcínou, která má morálně závadnou výrobu a důsledky jejího užití, včetně přítomnosti toxinů v ní, neschvalujeme. Rovněž plně odmítáme cely pseudo-epidemiologický apertheid, celé dění kolem Covid-19 a zločiny proti lidskosti způsobené segregací obyvatelstva Království Českého, Markrabství Moravského a Vévodství Slezského.  

Připojte se k nám a k našemu Růžencovému křížovému tažení, které má za cíl porážku tyranie! Voláme všechny věrné katolické kněze, aby začali sloužit Nejsvětější Oběť našeho Pána Ježíše Krista, aby Náš Pán zastavil tuto světovou tyranii!

https://monarchiacatholica.blogspot.com/2021/11/vyhlaseni-ruzencoveho-krizoveho-tazeni.html

https://t.me/Protiutok

Ať žije Kristus Král a Svatá Panna - Vítězka nad tyranií a tyrany.



Připněme si otevřeně cejch neočkovaných - Ungeimft. Už zítra budeme mučedníky!
Lassen Sie uns die ungeimpfte Marke offen markieren - Ungeimft. Wir werden morgen Märtyrer sein!