mc

20. 9. 2020

Koronavirus jako nástroj kontroly občanů formou strachu - aneb zaklínání se nebezpečností viru a zdravím obyvatel



Výhrady MC k "vládě" nejsou vedeny z pohledu jakékoliv liberálně-demokratické politické opozice, ale z pohledu čistě monarchistického. Z toho vychází i fakt, že současná "vláda" je nejenom nelegitimní mocí, ale zároveň nekompetentní. Každá politická garnitura vládnutí je složena z nekompetentních politiků, kteří využívají pro svou podporu názorů rádoby "odborníků", aby třeba ospravedlnili existenci nouzového stavu a nebezpečnosti koronaviru. Když se podíváte na tzv. rádoby odborníky v rámci epidemiologické a virologické oblasti, uvidíme zmatená, časově podmíněná vyjádření zabarvená hysterií a demagogií. A média samozřejmě tuto demagogii a hysterii podporují.
Jako velmi zajímavý a pravdivý se ukazuje fakt, že celá "koronavirová krize" je jedním velkým hoaxem postaveným na hysterii a demagogii. Odkazujeme na tyto názory: (sed contra:

a předražené ústenky a roušky?

Kdo vlastně protestuje proti vládě a opatřením? Skoro nikdo. Tam, kde Polák tasí šavli, Němec nabíjí svého Maussera a Francouz vytahuje Molotovovy koktejly, tam Češi švejkují.

A lidé pouze mlčky přikyvují. Někteří sice "protestují", ale u některých můžeme pochybovat, jaké je skutečné pozadí jejich protestů. Jak nápadně a trefně se naplňují slova našeho úhlavního nepřítele A. Hitlera o Češích: "Čech je cyklistou, jenž se nahoře hrbí, dole však šlape…"

...a hranice?

Na hranicích s Polskem už zazněly první varovné výstřely při překročení Schengenské hranice. Schengenský prostor se stal iluzí. Je to jako zpráva z dob železné opony: Narušitel se pokusil překročit státní hranici? Jenom by nás zajímalo, zda by Poláci dotyčného "narušitele" zastřelili, pokud by pokračoval do hloubky polského území.


Další švejkárny a potěmkinovky následují:


hytrá karanténa? Nebo chytrá totalita?
Vláda: "Poskytněte nám svá data, vždyť jde přece o zdraví lidí, cožpak nám nejde všem o zdraví obyvatel?" Současná totalitní moc, která vyhlásila nouzový stav bez jakéhokoliv zdůvodnění, používá od svých nacistických a bolševických předchůdců rétoriku pozitivní, nikoliv negativní. Přece jí jde o zdraví společnosti a občanů, kdybyste to náhodou nevěděli. Ale chybí zdroj ohrožení: totiž nebezpečný a skoro nadlidský koronavirus.

Statistika Ministerstva zdravotnictví o Covidu 19 bez Covidu 19, aneb zelený náměstek a slepý statistik

Občan Ladislav Dušek, ředitel tzv. ÚZIS, se projevil jako totálně zmatený "statistik" vařící své čarodejnické statistické lektvary, pracující s daty o Covidu bez Covidu. Jeho statistiky podporují demagogii a hystérii. Nebylo prokázáno ani u jednoho zemřelého pacienta s Covid-19, že zemřel výslovně na Covid. Zato minulý rok zemřelo přes +- 1600 lidí na chřipku.
I na něho budou určitě myslet žaloby a trestní oznámení za šíření poplašných zpráv. A zelený náměstek, který mění své "odborné" názory jako ponožky? Ten by měl vrátit vysokoškolský diplom a jít se zahrabat. Je to naprosto nekompetentní člověk, podobně jako R. Maďar, který nám tady vaří sekyrovou polévku. (www.irozhlas.cz/zpravy-domov/koronavirus-vladni-opatreni-rastislav-madar-andrej-babis-ministerstvo_2004241232_kro)



A co naše Rudá kapela?

Co nato říci? Asi se na to hodí citace z filmu Černí baroni:
"Já sem se doslechl, že náš útvar se netěší zatím ňáké příliš dobré pověsti. Protože je v něm spousta šmejdů! My se musíme tak nějak těsněji sepnout s tou naší pracující třídou, že? A proto uspořádáme v nepomucké sokolovně, já věřím že hodnotnou, zábavnou estrádu. Tady vidím, že mezi váma je spousta umělců…i jiných soudruhů, že? Já myslím, že by to nemuselo dopadnout špatně. Co? Aspoň se tak před odjezdem na pracoviště ukážete v tom nejlepším světle slova smyslu." A estrádu s omezením lidských práv nám tady dělá "vláda" a Rudá kapela z Hradu. "Na vašu počest jsme aj svině pobili, klobásky budů".

Masívní neoprávněná kontrola obyvatel - kontrola, před kterou doby nacismu a komunismu jsou naivní odpolední nedělní procházkou

Již od vyhlášení nouzového stavu zde dochází k neoprávněnému znásilnění občaů, k neopakovatelné a jedinečné kontrole občanů národa. Koronavirus se stal neslýchanou záminkou k popření práv občanů.

Žádné komentáře: