mc

14. 11. 2021

Vyhlášení růžencového křížového tažení za vítězství Matky Boží nad covidovou tyranií a za svobodu - Die Kriegserklärung des Rosenkranzkreuzzuges für den Sieg der Muttergottes über die Covid Tyrannei und für die Freiheit der Menschen



Drazí bratři a sestry - čtenáři našeho blogu, drazí bratři - členové vojenských řádů a spolků, kteří s námi spolupracujete,

situace, do které se dostala naše vlast a celý svět - do covidové diktatury nepřítele lidstva, kdy jsou miliony lidí drceni covidovou diktaturou, rozhodla se redakce Monarchia Catholica, ve spolupráci s řádem rytířů Panny Marie, observance Nejsvětějších Srdcí Ježíše a Marie a Jízdním a střeleckým spolkem sv. Václava, svolat všechny věrné katolíky, kteří chtějí účinně bojovat proti covidové diktatuře, která nás zbavuje svobody a činí z nás otroky ďábla a jeho ochotných aktivních lidských spolupracovníků, aby dorazili dne 17. 11. 2021 ve 14:00 ke sloupu Panny Marie na Staroměstské náměstí. Poskytneme lidem této země nejúčinnější zbraň, kterou my katolíci máme - Sv. Růženec. Je rozhodně účinnější než atomová zbraň, protože tuto zbraň používá Bůh, Vládce tohoto světa. 

Setkání zahájíme modlitbou sv. Růžence. Růžencové křížové tažení bude spočívat v denní modlitbě sv. Růžence do konečné porážky nepřítele, resp. jeho obrácení, neboť Bůh nechce smrt hříšníka, ale aby se obrátil a byl živ. 

Když vyhnala Panna Maria sv. Růžencem sovětské bolševiky z Rakouska v roce 1955, když nám pomohla porazit nepřátele na Bílé hoře (1620), u Lepanta (1571), u Vídně (1683), u Zenty (1697),  Bělehradu (1716) a jinde, Matka Boží nás vyslyší a vyžene i současné covidové tyrany a pohřbí je, pokud se neobrátí. 

Podmínky účasti na růžencovém křížovém tažení:

  • Každý den se pomodlit celý sv. Růženec (1x 5 desatků) za porážku covidové tyranie a za vítězství Panny Marie nad tyrany.

 Když to neuděláme my - katolíci -, nikdo za nás to neudělá!

Když Bůh s námi, kdo proti nám!

Spolehněte se na Boha a udeřte!
ct. Dominik a Iesu Maria 

Svatý Michaeli Archanděli, veď nás plamenným mečem do tohoto boje. Svatá Johanko z Arku, sv. Václave, svatý Jene Kapistránský, sv. Marku Aviánský, orodujte za nás v tomto boji.

QUIS UT DEUS!

https://t.me/RuzencovaNovena 

Růžencový Protiútok

https://t.me/Protiutok

www.militiamariae.net



SEJDEME SE POD PRAPORCEM MARIINÝM!